La Càtedra de de Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables (DOTS-UdL) té el plaer de presentar el projecte 10 mesos, 10 reptes.

Aquest projecte pretén estendre a la comunitat educativa de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL 10 infografies durant el curs 2019-2020 amb consells saludables útils per a la vida quotidiana. Les diferents infografies estan basades en diversos estudis que, com a futurs/es mestres, psicopedagogs/es, educadors/es socials, treballadors/es socials, etc., es tinguin en compte a l’hora de dur a terme la nostra professió. D’aquesta forma, totes les infografies estan fetes per tal de construir coneixement sobre aspectes relacionats amb la salut dels infants en edat escolar.

Així, durant el curs escolar, la segona quinzena de cada mes, es facilitarà una infografia dedicada a un tema específic que implica de forma intrínseca a tota la comunitat educativa de la FEPTS-UdL. De cada tema es donaran una sèrie de consells senzills de seguir, útils i funcionals per mantenir un estil de vida saludable adequat a la professió, així com a la vida personal.

Les diferents infografies es presentaran a les pantalles de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, així com en cartells i correu electrònic (via info-fepts). A més, es podran consultar sempre a la web de la càtedra DOTS.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *