Tal i com ja vam avançar, la Càtedra DOTS presenta el projecte 10 mesos 10 reptes. Aquest projecte pretén reflexionar i construir coneixement entre la comunitat educativa de la FEPTS sobre 10  temes /reptes (un per cada mes del curs acadèmic) per a la promoció de la salut entre els joves i els escolars.

Les diferents infografies es presentaran a les pantalles i web de la FEPTS la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, així com en cartells i correu electrònic (via info-fepts i a la web de la càtedra DOTS).

Aquest mes de setembre presentem una infografia sobre el bon ús de les motxilles. Ara que s’inicia el curs escolar és del tot important que tant famílies, infants i professionals (mestres, psicopedagogs/es, psicòlegs/gues, educadors/es socials, treballadors/es socials, etc.) tinguin en compte les recomanacions que es donen per tal d’evitar futurs dolors d’esquena.

Per accedir a tota la informació sobre el projecte 10 mesos 10 reptes, així com a les diferents infografies, cliqueu aquí.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *