El Pla interdepartamental i intersectorial de salut pública |PINSAP| concreta a Catalunya l’estratègia de Salut en totes les Polítiques. Té l’objectiu de reunir i impulsar les actuacions de govern i administracions així com la societat que tenen impacte en salut actuant sobre els seus determinants. Vol ajudar a incorporar la salut com un dels eixos de la política incorporant l’avaluació de l’ impacte en salut (AIS) de totes les polítiques.
Recollit en un acord de govern de 14 d’octubre de 2014, el Test Salut és un instrument de cribratge elaborat en el marc del PINSAP. Permet identificar de manera prospectiva quines polítiques poden tenir un major impacte en salut i els seus determinants. L’objectiu d’aquest taller és formar en l’aplicació pràctica del Test Salut.

El taller de formació es durà a terme durant el matí del 5 juliol (de 9:30h a 13:30h) a l’espai 1.08: Aula d’informàtica EPS (edificiPolivalent 1).

En aquesta formació, col·labora la càtedra DOTS amb la Conselleria de salut  en el marc del PINSAP i més concretament a Lleida amb  el  Servei de Promoció de la Salut a Lleida i Alt Pirineu i Aran d’aquesta conselleria.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *