El Col·legi de Veterinaris de Lleida, de forma conjunta amb el Consell i la Càtedra Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables (Càtedra DOTS) de la UdL i el seu projecte App O10K-Objectiu1000, posarà en marxa un repte solidari que se celebrarà des del 27 de març al 2 d’abril.

L’acció ha estat presentada al Departament de Salut, organisme que també dona suport al projecte amb la presència, entre altres de la Directora del Servei Regional de Salut, Divina Farreny; la presidenta de la AECC Lleida, Eva Figuera; la subdirectora de Salut Pública, Mercè Bieto i la tresorera de la junta del COVLL, Teresa Milà.

Es tracta de poder sumar 5 milions de passes entre tots els participants i d’aquesta manera assolir el repte i col·laborar amb un projecte molt especial –dos dies d’activitats terapèutiques amb gossos ensinistrats– a les colònies per a nens i nenes que organitza l’AECC Lleida – Catalunya Contra el Càncer de la Val d’Aran i que enguany celebren el seu vintè aniversari.

Per participar-hi només cal descarregar-se l’aplicació gratuïta O10k-Objectiu 10000, apuntar-se al repte dels veterinaris i les passes diàries se sumaran automàticament a un compte únic.

Que és O10K?

L’O10k és una APP per promocionar l’activitat física en la població. L’objectiu és conscienciar als usuaris sobre la importància d’adquirir hàbits saludables i fomentar un estil de vida actiu tot aconseguint a diari, els 10.000 passos que recomana la OMS i així poder prevenir malalties no transmissibles. (http://www.catedradots.udl.cat/o10k/)

 

Font: https://totlleida.cat/camina-per-una-bona-causa-gran-repte-solidari-del-collegi-de-veterinaris-de-lleida/

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *