Les membres de la Càtedra DOTS-UdL, Dra. Isabel del Arco i Dra. Anna Espart, han editat dos monogràfics de DOTS-UdL que acaben de publicar-se sota el segell de la editorial Dykinson (Q1 SPI):

El primer monogràfic, Salud, Educación y Conectividad, explica com ha canviat i ha influït la digitalització en el món de l’educació, centrant-se especialment en la formació universitària la qual és, a vegades, la porta d’entrada a nous corrents educatius. En aquest monogràfic, participen membres de la Càtedra DOTS-UdL en diferents capítols:

  • Nuevos tiempos, nuevos retos. Introducción (Anna Espart, membre de la Càtedra DOTS-UdL).
  • La docencia universitaria en línea durante la pandemia. Percepción de los estudiantes (Anabel Ramos-Pla, membre de la Càtedra DOTS-UdL i Òscar Flores, professor associat de la FEPTS).
  • Adaptación de las políticas ante las nuevas necesidades en educación y salud  (Gemma Espigares i Divina Farreny, membres de la Càtedra DOTS-UdL)

El segon monogràfic, Empoderamiento comunitario para la promoción de la salud, té per objectiu introduir en la conceptualització i aspectes més rellevants que caracteritzen l’apoderament comunitari orientat a la promoció de la salut. Es comença amb una conceptualització dels termes bàsics, enfocant les tendències dels últims anys en aquest camp, dibuixant eines i estratègies per a
fer efectiu aquest apoderament, dibuixant les conseqüències immediates que generen organitzacions i comunitats saludables i finalment presentant exemples de pràctiques de referència identificades segons uns criteris d’avaluació. En aquest monogràfic, també participen membres de la Càtedra DOTS-UdL en diferents capítols:

  • La importancia de la salud: promoción y prevención (Anna Espart, Laia Selva i M. Luisa Guitard, membres de la càtedra DOTS-UdL).
  • Hacia el empoderamiento comunitario para la promoción de la salud (Isabel del Arco, directora de la Càtedra DOTS-UdL).
  • Comunidades y organizaciones saludables  (Isabel del Arco, directora de la Càtedra DOTS-UdL i Paula Mullet)
  • Prácticas de referencia de empoderamiento comunitario para la promoción de la salud (Anabel Ramos-Pla, membre de la Càtedra DOTS-UdL i Òscar Flores, professor associat de la FEPTS).
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *