La càtedra té per objectiu analitzar el desenvolupament de les organitzacions que intervenen en diferents camps relacionats amb la salut i l’educació al territori,  per actuar en processos formatius i així millorar la seva eficiència.

Ja es té una tradició en aquestes convocatòries que des del 2016 vol donar suport econòmic a projectes ja consolidats, alhora que finançar nous projectes relacionats amb la càtedra. En la present convocatòria les línies de recerca objecte de finançament són:

  • Promoció d’estils de vida saludable al territori
  • Actuacions educatives-sanitàries amb poblacions vulnerables
  • Desenvolupament d’organitzacions eficients i saludables.
  • Implementació de l’ODS al territori
  • Sostenibilitat i eficiència

El Comitè Assessor Científic (CAC) de la càtedra ha acordat destinar un total de 5.000 €. L’import màxim per projecte és de 1.500 €.

La despesa finançada s’haurà de realitzar durant l’any 2023 sense excepció, i caldrà justificar-la amb factures datades el 2023, abans de l’1 de novembre. Aquestes factures s’han de fer arribar a nom: Càtedra de Desenvolupament d’Organitzacions i Territoris Saludables i Sostenibles. Av de l’Estudi General, 4. 25001 Lleida. Solament es permet una despesa màxima del 10% en material inventariable.

Els interessats/des han de trametre una sol·licitud a dotss@udl.cat abans del 30 de gener de 2023. El CAC estudiarà i prioritzarà les sol·licituds en funció de l’interès de la proposta, la seva vinculació amb la temàtica de la càtedra i el seu grau d’execució en el moment de la presentació de la sol·licitud.

El CAC resoldrà la convocatòria abans del 6 de febrer de 2023. La resolució es farà pública al web de la càtedra: https://catedradots.com/

 

 

En l’arxiu que s’adjunta a continuació podeu trobar les bases de la convocatòria, així com el full de sol·licitud de forma descarregable:

Versió PDF Convocatòria projectes DOTSS 2023

 

Versió WORD Convocatòria projectes DOTSS 2023

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *